top of page
Promo_1kopie.jpg

Wie is Myrthe?  En waarom weet ik zoveel van Food?

Opgegroeid in het bourgondische Zuid-Limburg in een slagersfamilie met een grote liefde voor food, was mijn vervolgstudie geen moeilijke keuze. Na mijn afstuderen als Foodmarketeer aan de opleiding Food & Business, volgde ik nog meer opleidingen zoals Foodinnovation & Design en Advanced Category Management.

Na jarenlange ervaring op te hebben gedaan als Product-, Marketing- en Sales Manager is Myrthe Marketeert voor mij de volgende stap om te zorgen dat jij álles uit jouw potentieel haalt, want jouw bedrijf is mijn passie.

Met mijn persoonlijke aanpak en inlevings-vermogen zorg ik ervoor dat we de marketing naar een ‘next level’ brengen en we de interne en externe klant de aandacht geven die ze verdienen. Met een vakkundige analyse en inzicht in de markt maak ik een vertaalslag naar een ijzersterke marketing-strategie om het salesteam en de klanten te inspireren en enthousiasmeren wat zal leiden tot meer omzet. 

Ervoor zorgen dat jouw bedrijf beter aansluit op de behoefte van de markt, dat je nog trotser mag zijn op jouw producten en mensen, dat is mijn doel!

Een marketeer met passie voor Food

en aandacht voor de klant!

Ik kan jou volledig ontzorgen op het gebied van marketing, sales support en strategisch inzicht, dit alles samengevoegd in een perfect design. Ik weet wat er in de markt speelt en wat de behoefte is van de consument. Ik ken de dynamische foodwereld en heb voldoende ervaring om hierop in te spelen. Ik spreek de taal van de klant en kies de juiste, strategische marktbenadering. Hiermee ontzorgen we samen de klant en bied jij de juiste, toegevoegde waarde met passie voor jouw product.

 

Of het nu gaat om een nieuwe marketingstrategie, her-positionering, productintroductie, category plan, innovatie, verpakking, campagne, event, inspiratiesessie, brochure, social media content of de perfecte huisstijl, dit alles kan worden aangeboden door Myrthe Marketeert. Zelfs met de minimale middelen probeer ik jouw naamsbekendheid te vergroten en de producten te promoten.

 

Kortom, ik ben dé marketeer voor foodprofessionals!

Muntthee.jpg
bottom of page